S.S.O.V. -
Nederlandse Spoorwegen Hengelo

Biljarten.De afdeling heeft in het gebouw een biljartzaal met twee prachtige biljarts. Een uitstekende gelegenheid om eens een partijtje te biljarten. 

Er worden verschillende competities gespeeld, libre, 3-banden en bandstoten. U kunt zich voor elke competitie apart opgeven, maar ook voor twee of alle drie.

Als u niet in de competitie verband wilt spelen, maar af en toe eens een partijtje, dan kan dat ook. Als u lid bent van de afdeling en u komt op een van de biljartavonden dan kunt u uw partij spelen.

De competitie biljartavond is op maandag en begint om 19.30 uur. Mocht u wel eens willen biljarten, maar kunt u niet op de maandag neem dan contact op met de afdelingsvoorzitter. Misschien zijn er wel meer die niet op de maandag kunnen en is er op een andere avond wat te regelen. In de activiteiten agenda is daar al rekening mee gehouden.
Tevens organiseert de afdeling een eigen kerst- en paastoernooi waar soms ook op ludieke wijze wordt gespeeld.

Naast het biljarten is het ook een prima gelegenheid om eens met collega’s of oud collega’s een praatje te maken. Of zit u liever voor een praatje aan de kant te kijken. Alles is mogelijk onder het genot van een kopje koffie van een lekker drankje.
Kom gerust een langs om kennis te maken.

Voorzitter Biljarten