S.S.O.V. -
Nederlandse Spoorwegen Hengelo

Voorwoord van de Voorzitter

Welkom op de website van de Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo, beter bekend als “ ’t Schöpke ”!

Onze vereniging is ruim 70 jaar geleden opgericht, 1948, maar nog steeds springlevend.

Binnen onze vereniging zijn er diverse activiteiten waaraan men kan deelnemen:

Biljarten, Darten, Kaartspelen, Fotografie, Fitness, Muziek, Computervaardigheden, Schieten, Tafeltennis; kortom: mogelijkheden te over om gezellig en gezamenlijk activiteiten te ondernemen.

Op onze website vindt u alle sporten en activiteiten en de dagen en eventuele data waarop deze activiteiten plaatsvinden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om gewoon in onze ontspanningszaal plaats te nemen en een praatje te maken met een van onze voortreffelijke vrijwillige barmedewerkers!

Onze vereniging heeft meerdere bestuurslagen:

Afdelingsbestuur: Deze regelt de zaken en financiën van de eigen afdeling. Een lid van dit Bestuur heeft zitting in het Algemeen Bestuur.

Dagelijks Bestuur: Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken: Ledenadministratie, Contributie, Horeca, Vergunningen en alle voor en bijkomende bestuurszaken.

Algemeen Bestuur: Dit bestaat uit het Dagelijks Bestuur en de afgevaardigden van de diverse Afdelingsbesturen. Hier wordt het gezamenlijke beleid vastgesteld en besproken.

Algemene Ledenvergadering: Deze vindt 1 x per jaar plaats waarbij alle N.S.H. leden zijn uitgenodigd!

Als N.S.H. zijn we nog steeds erg actief en altijd op zoek naar mogelijkheden om de vereniging aantrekkelijk te houden voor jong en oud! Mocht u interesse hebben in een van onze activiteiten of een idee hebben voor een nieuwe activiteit, schroom niet en spreek ons aan! Dankzij U kunnen wij na ruim 70 jaar nog steeds groeien en ons blijven ontwikkelen als de mooie, gezellige en gastvrije vereniging die we zijn!

Als Voorzitter hoop ik u binnenkort te mogen begroeten in ons geweldig verenigingsgebouw aan de Waarbekenweg 23 te Hengelo ( ’t Schöpke ).

Namens het Dagelijks Bestuur:

Michel Brouwer

1e Voorzitter