S.S.O.V. -
Nederlandse Spoorwegen Hengelo


Bent u op zoek naar een personeelsvereniging van het spoor bij u in de buurt [Hengelo (Ov.)] en wilt u weten wat deze vereniging allemaal doet of wilt u gewoon eens de sfeer proeven. Bel ons dan gerust of kom gewoon even langs in ons verenigingsgebouw. Het adres staat onderaan op deze pagina.

Ons gebouw heeft een verdieping waar u met een traplift naar toe kunt als u slecht ter been bent. Ook is er op de begane grond een mindervalide toilet.

Door deze site proberen we u vast kennis te laten maken met de vereniging en de afdelingen. Lees gerust verder en vergeet vooral niet wat de afdelingsleiders te vertellen hebben oven hun afdeling. Ook zij zullen u van harte begroeten en nog veel meer vertellen van de afdeling dan dat ze op papier kunnen zetten.

Onze vereniging is een "OMNI"-vereniging waarin iedere afdeling een eigen bestuur heeft en een eigen begroting. Bij ons kunt u ook een "NIEUWE" afdeling in het leven roepen als er voldoende draagkracht voor is. Ieder lid van de vereniging mag en kan deel nemen aan de activiteiten van andere afdelingen e.e.a. afhankelijk van de hoogte van de contributie.

Postadres;
S.S.O.V. - N.S.H. - 't Schöpke
t.a.v.  (naam van afdeling of bestuurslid)
Waarbekenweg 23
7553 KH Hengelo